Често задавани въпроси

Възможни са три начина за потребителя да направи запитване за продукт:
  1. Във формата за запитване на страница контакт попълнете името си, както и името на фирмата и данните за контакт с вас - телефон, имейл. След това попълнете подробни данни за  това от кой точно продукт се интересувате и за който искате да направите запитване. Изберете и количеството от продукта, след което натиснете изпрати. Ние ще получим запитването Ви и ще ви се обадим в най-кратки срокове.
  2. Може да направите запитване и навигирайки из страниците и продуктите на сайта и добавяйки ги в количката чрез бутона "Запитване за продукт". След като сте добавили всички желани продукти в списъка, натиснете върху "Прегледай списък с добавени продукти". Там ще може да въведете количеството на всеки продукт, вашите данни за контакт и да изпратите запитване. Очаквайте обратна връзка с персонална оферта от наша страна в най-скоро време!
  3. Можете да направите запитване и на телефон 0896 890 531.
Не, на този сайт няма онлайн магазин, въпреки че функционалността на навигиране, избиране на продукти и количество е подобна на тази в онлайн магазин. Разликата е че не поръчвате директно продуктите, които сте избрали, а след като изберете продуктите и натиснете бутона "Запитване за продукт" правите запитване за количество и цена. Ще се свържем допълнително с Вас за да ви дадем потвърждение за наличност за избраното количество, както и персонална оферта с цена.